Welkom

Gaat uw kind binnenkort naar de basisschool? Moeten uw kinderen van school veranderen omdat u gaat verhuizen? Of zoekt u een school die beter bij uw kind past?

Scholen verschillen steeds meer, in manier van werken, in sfeer en in wat kinderen er leren. Scholen hebben verschillende kwaliteiten.

Op onze website en met onze schoolgids laten we zien wat ouders van School B, voor Daltononderwijs, kunnen verwachten en wat School B voor een kind kan betekenen. Wij stellen u hiermee in staat om na te gaan of onze school de beste school is voor uw kind.

 

De kennismaking van nieuwe kinderen en ouders in school

Indien u belangstelling heeft voor onze school, nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijgt u informatie over algemene - en over onderwijskundige zaken en geven wij u graag een rondleiding door onze mooie school.

Nieuwe 4-jarige kinderen mogen in overleg en mede afhankelijk van het aantal kinderen in de klas 5 dagdelen meedraaien in de kleutergroep. Ook oudere kinderen mogen natuurlijk kennis maken met hun nieuwe klasgenoten.

 

André Lammers (interim directeur)